Politica

Negocieri secrete între PSD şi AUR

Negocieri secrete între PSD şi AUR ar fi avut loc, vineri la prânz. Discuţiile ar fi avut loc undeva în cartierul Primăverii.
egocieri secrete între PSD şi AUR. Marcel Ciolacu şi George Simion s-ar fi întâlnit, vineri, pentru a discuta despre o posibilă alianţă între PSD şi AUR, potrivit Gândul.ro.

Negocieri secrete între PSD şi AUR. La discuţii a participat şi Vasile Dîncu
La negocieri ar fi participat şi Vasile Dîncu, cel care, tot vineri, excludea o posibilă alianţă între PSD şi AUR.

„Nu avem niciun fel de discuţie cu AUR. Nu credem în acest moment, nici nu înţelegem foarte bine care este orientarea acestui partid, care este un partid contra sistem şi care probabil că se va raporta critic la toate partidele din mainstream-ul politic”, declara Dîncu.

Marcel Ciolacu, însă, s-a arătat deschis în faţa unui posibil parteneriat cuAlianța pentru Unirea Românilor.

„Esența politicii este să discuți cu toți actorii politici. Am anunțat în campanie că nu vom avea o discuție cu PNL. Nu cunosc cât de controversat este domnul Simion, nu am avut timp în această campanie să studiez ceilalți competitori. Dar românii au întotdeauna dreptate când votează. Vom avea o discuție cu toate forțele politice”, declara săptămâna trecută liderul PSD.

Cu o zi înainte de întâlnirea cu Marcel Ciolacu, co-președintele AUR susținea că ”PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui. (…) Este un alt partid în siajul preşedintelui”.

sursa