Sanatate

Nelu Tataru anunta noi masuri in legatura cu COVID-19: „Vom avea 2 saptamani dificile”

Nelu Tataru anunta noi masuri in legatura cu COVID-19: "Vom avea 2 saptamani dificile"
Nelu Tataru anunta noi masuri in legatura cu COVID-19: „Vom avea 2 saptamani dificile”

In ultimele zile, sunt inregistrate in 23 de ore aproape 1.000 de cazuri cu COVID-19, iar Nelu Tataru a declarat in acest moment despre situatia dificila in care se afla Romania, relateaza spynews.ro.

In acest moment, Ministrul Sanatatii, avertizeaza din nou pe toti romanii care nu respecta si nu numai, deoarece in ultimele doua saptamani starea s-a agravat.

Au tras din nou un semnal de alarmă pentru toți românii.
”După cum puteți vedea și dumneavoastră, suntem într-un moment pandemic, de o creștere progresivă a numărului de cazuri.

Vom avea 2 săptămâni dificile, pentru a putea reimpune acele măsuri de carantină: izolare în spital, izolare la domiciliu.

În funcție de cooperarea la aceste măsuri, în funcție de respectarea anumitor norme de desfășurare a unor activități vom putea vedea în perioada următoare și evoluția.”, a explicat Nelu Tătaru.
”Mă repet, suntem într-un moment în care instituțiile statului împreună cu agenții economici care au beneficiat de anumite relaxări, cât și populația civilă, suntem responsabili pentru o evoluție favorabilă a acestei pandemii.”, a mai susținut el.