Showbiz

Nicole Cherry este însărcinată!

Nicole Cherry nu a mai putut ține ascunsă bucuria că va deveni în curând mamă, astfel că a postat pe contul său de socializare prima poză cu burtica de gravidă. Alături de imaginea impresionantă, astista a scris și un mesaj adorabil adresat atât iubitului său, cât și bebelușului care se va naște în curând.
Nicole Cherry a decis să împartă bucuria faptului că va deveni mămică pentru prima oară în doar câteva luni, postând pe contul său personal de socializare prima imagine cu burtica de gravidă. Vedeta nu a făcut, însă, doar astfel anunțul, ci înt-run mod inedit, putând spune că s-a inspirat chiar de la celebra Katy Perry, ce și-a anunțat venirea pe lume a primului său copil alături de Orlando Bloom tot printr-un videoclip grăitor.

Cântăreața de doar 22 de ani a lansat o melodie emoționantă, numită „Scrie-mi pe suflet”, acum mai puțin de o oră, în care, pe lângă versurile despre iubire, apare și imaginea cu ea arătându-și burtica, avându-l alături și pe iubitul său, Florin, despre care spune că „a făcut-o femeie”.

sursa