Showbiz

Nicoleta Dragne: “Insula a fost experiența vieții mele”

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai râvnite ispite de la Insula Iubirii, din sezoanele 3 și 4, iar în prezent este o femeie de afaceri de succes, cu o familie frumoasă. Fosta ispită și-a amintit cu nostalgie de această experiență, despre care a spus că a fost una dintre cele mai benefice din viața ei.

Iată de ce a acceptat să facă parte din concurs.
Insula Iubirii este cel mai incendiar reality-show din România și cel mai dur test al iubirii, la care un cuplu poate să se supună.

Ei bine, nu doar pentru concurenți este o experiență inedită, ci și pentru ispitele care merg pe insulă pentru a le pune la încercare partenerii. Cea care a furat privirile publicului și a fost una dintre cele mai dorite ispite a fost Nicoleta Dragne, din sezoanele 3 și 4.
Viața Nicoletei Dragne s-a schimbat radical de-a lungul anilor, după ce a ajuns în atenția publicului din România.

Fosta ispită are, în prezent, doi copii și o familie superbă, însă nu poate să uite de perioada în care a apărut pe micile ecrane și le-a furat inimile concurenților de la Insula Iubirii.
Eu am mers să am expunere pentru că mă mutasem în țară și voiam să o imagine cu atelierul, ceea ce pe mine m-a ajutat. Tot timpul am spus-o, de fiecare dată, oriunde am vorbit, pentru mine Insula Iubirii a fost o experiență a vieții mele, nu mă interesează cum m-a judecat lumea. Pe mine m-a ajutat enorm să îmi măresc afacerea. Datorită emisiunii eu am cliente atât la atelier, cât și la salon.”, a spus Nicoleta Dragne

sursa