Actualitate

Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare

Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Cel mai probabil, numărul oamenilor care vor merge acolo va fi foarte mic pentru că, pe lângă faptul că va fi cu bilet, conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului.
Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.
Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Accesul este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19.

Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

sursa