Auto

O angajată a fabricii Ford din Craiova este infectată cu noul coronavirus

O angajată a fabricii Ford din Craiova a fost testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus, au transmis vineri reprezentanții uzinei de automobile, printr-un comunicat de presă.

Testarea acesteia a fost făcută la o clinică privată din Craiova, iar, în prezent, femeia se află sub supravegehrea medicilor.

O angajată a fabricii Ford Craiova, diagnosticată cu COVID-19, la o clinică privată

„Vă confirmăm că unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford din Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre o angajată, care a fost testată pozitiv la o clinică privată din Craiova și care acum se afla sub supraveghere medicala la spital, unde este testată din nou”, au transmis, vineri, reprezentanții Ford.

Colegii angajatei cu coronavirus, trimiși în izolare pentru 14 zile

De asemenea, toți ceilalați angajați care au intrat în contact direct cu femeia confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus au fost rugați de conducerea fabricii să rămână în izolare pentru o perioadă de 14 zile. Potrivit reprezentanților fabricii, femeia s-a prezentat ultima dată la serviciu pa data de 22 mai.

”Am urmat în totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu și în apropierea persoanei infectate.

Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19”, se mai arată în comunicatul citat.

sursa