Extern

O elevă de 14 ani, și-a luat viața după ce a fost umilită la școală

O elevă de 14 ani din orașul New Jersey și-a luat viața după ce un videoclip tulburător cu fete bătând-o cu cruzime pe holul liceului a circulat online.
Potrivit informațiilor din presa americană, tânăra a fost supusă fenomenului de bullying luni întregi, iar apariția clipului ar fi umplut paharul pentru copilă.
Acum, tatăl ei îndurerat încearcă să-i facă pe părinți și pe profesori să conștientizeze că e inadmisibil ca sistemul școlar să treacă cu vederea hărțuirea școlară, un fenomen tot mai extins.
Adriana Kuch, elevă la Liceul Regional Central din New Jearsey, a fost găsită moartă pe 3 februarie la ea acasă, la două zile după ce a apărut videoclipul șocant pe rețelele sociale.
Videoclipul tulburător o arată pe Adriana și pe iubitul ei mergând pe holul liceului public când o elevă vine și începe să o bată în față cu o sticlă de apă.

Adriana cade la pământ, unde este lovită în mod repetat de un grup de elevi. Se aud aplauze de la studentul care a filmat filmulețul șocant.

La aproximativ 30 de secunde de la atac, doi angajați ai școlii au întrerupt ambuscada și videoclipul de încheie cu râsetele bătăușilor.
În urma atacului de la 1 februarie, Adriana a suferit vânătăi severe pe picioare și pe față.

Michael Kush, tatăl Adrianei, a fost șocat după ce a auzit despre incidentul de bullying. El a declarat pentru Fox News Digital că și-a dus fiica de 14 ani la secția de poliție locală pentru a depune un raport despre incident.

Departamentul de poliție din Berkeley Township nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Fox News.

Tatăl fetei a mai spus că Adriana i-a arătat videoclipuri cu oameni care o batjocoreau și o amenințau pe TikTok, Instagram și Snapchat în urma atacului.

Adriana s-a confruntat luni întregi cu hărțuirea din partea colegilor de clasă de la liceul local, iar în cele din urmă a cedat.

sursa