Showbiz

O super-vedetă de la noi, scene +18 la o plajă din Mamaia!

Vremea frumoasă din ultima perioadă le-a făcut pe frumusețile showbiz-ului românesc să profite din plin de soare și, evident, să meargă la mare, acolo unde și-au expus trupurile perfecte.
Așa a procedat și Rellys Tonu, fostul ”iepuraș” Playboy, care a experimentat, pe o plajă din Mamaia, cele mai „năstrușnice” poziții.
Weekendul trecut,sa surprins momente de-a dreptul incendiare care s-au petrecut pe o plajă din Mamaia. Acolo, Rellys Tonu a oferit un adevărat „recital”, care a pus pe jar toți masculii din preajmă.
Îmbrăcată într-un elegant costum de baie alb, din două piese, într-o formă de excepție, Rellys Tonu a reușit să încingă imediat atmosfera de pe plaja unde se relaxa alături de câteva prietene.
Fără inhibiții, fostul ”iepuraș” Playboy a experimentat pe șezlong cele mai senzuale mișcări, în timp ce căuta o poziție comodă de stat la plajă. „Eforturile” lui Rellys nu au trecut neobservate, stârnind rapid interesul bărbaților din zonă, care cu greu și-au putut lua ochii de la ea.
Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților.

Cancan.ro