Actualitate

O tanara din Bucuresti a fost agresata in supermarket: „Am fost atat de speriata si panicata”

O tanara din Bucuresti a fost agresata de un barbat, aceasta era in supermarket cand individul ii facea poze in lenjeria intima, relateaza spynews.ro.

Tanara era in raionul de pepetarie, si la un momendat a auzit ceva in spatele ei, si-a verificat portofelul daca nu ii la furat cineva si in continuare si-a facut treaba.

”Mă aflam la raionul de papetarie, pentru a cumpăra materiale pentru proiectul fetiței mele.

La un moment dat, am simțit că mi se flutură rochia în partea din spate însă singurul lucru care mi-a venit în minte a fost să verific dacă portofelul se mai află în geanta ușor între deschisă. Întrucat era la locul lui, am crezut că mi s-a părut.

După câteva minute, tipa de lângă mine se uita speriată la mine încercând să-mi spună ceva.

M-a întrebat dacă domnul de lângă mine este iubitul meu.

Nici nu știam despre cine vorbește întrucât nu am dat atenție, fiind lângă mine și prefăcându-se că se uită după ceva, undeva pe cele mai de jos rafturi.

I-am răspuns că nu, moment în care individul s-a ridicat și a început să se prefacă că vorbește la telefon.

După ce s-a îndepărtat, tipa, tremurând, mi-a spus că individul cu o mână îmi ridica rochia cu un sul de hârtie creponată (exact cu cea pe care o ține în mână în poză), iar cu cealaltă îmi făcea poze sub rochie”, a scris tânăra pe Facebook, acolo unde a povestit prin tot ce a trecut.

”L-am urmărit și i-am făcut pozele acestea, cu care am mers la poliție și am depus plângere.

Am fost atât de speriată și panicată că nu am știut cum să reacționez și nici să iau masurile cele mai bune.

De asemenea, orice informație despre acest bărbat este binevenită. Vă rog să mă ajutați cu orice informație ați putea deține”, și-a încheiat tânăra întâmplarea îngrozitoare prin care a trecut.