Extern

O tânără mamă de 26 de ani și-a pus capăt zilelor chiar de sărbători

Laura Graham suferea de depresie și epilepsie. Nemaisuportând starea în care se afla, tânăra s-a sinucis și a lăsat un urmă un copil abia născut.

De Crăciun, Laura a mers în vizită la mama ei și a lăsat-o pe fiica ei de zece luni în grija acesteia. Apoi s-a întors la ea acasă, iar familia nu a mai reușit să o contacteze. Nu a răspuns la telefon nici a doua zi, astfel că mama ei a decis să intre forțat în locuință. Atunci a găsit-o moartă.
Îmi amintesc totul ca prin ceață”, a declarat mama victimei. „Se lupta cu depresia de o bună perioadă de timp, din cauza epilepsiei. Sora sa a condus-o acasă, în jurul orei 21, în ziua de Crăciun. Atunci am și văzut-o pentru ultima oară”.

Am crezut că doarme. Am așteptat puțin până am crezut că se va trezi, iar când nu am primit niciun semn de la ea, am mers să vedem ce se întâmplă. Aveam o cheie de rezervă, dar își lăsase propria cheie în ușă, așa că nu am putut intra. Nu am vrut să sun la poliție, așa că am rugat un vecin să verifice, iar el a intrat în casă prin geamul de la bucătărie. De atunci sunt în stare de șoc. Tot aștept să o văd intrând pe ușă”, a mai povestit mama tinerei

sursa