Actualitate

Percheziții de mare amploare la traficanții de droguri

Mascații au efectuat 11 percheziții domiciliare în ziua de marți, 20 iulie, în Prahova și Brașov, la persoane bănuite că au făcut trafic cu droguri de risc și mare risc în stațiunile de pe Valea Prahovei, transmite RealitateaDePrahova.net.

Contrabandiștii avea o gamă variantă de produse. În urma cercetărilor, anchetatorii au constatat faptul că membrii grupării ar fi comercializat canabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către diverşi consumatori.
Ce fel de droguri au fost descoperite la presupușii traficanți de droguri
În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor și diferite sume de bani.

,,72 de mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri”, se arată într-un comunicat de presă. Până în prezent, au fost identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat de la traficanții de droguri pentru consum.

,,În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au desfăşurat activităţi de deţinere şi comercializare de droguri de risc şi mare risc către diverşi consumatori de pe raza localităţilor Sinaia, Azuga şi Buşteni, la preţul de 60 lei gramul de canabis, 60 lei comprimatul de ecstasy şi 100 de euro gramul de cocaină”, au transmis anchetatorii.

În cadrul intervenției au participat jandarmi din Ploiești și Brașov.

sursa