Showbiz

Philipp Plein și Andreea Sasu Anunță Sexul Bebelușului

Philipp Plein și partenera sa, Andreea Sasu, au trăit momente de bucurie și emoție în cadrul unei petreceri organizate pentru a dezvălui sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Celebrul designer va deveni tată pentru a patra oară, iar vestea că vor fi părinți a umplut atmosfera de entuziasm și fericire.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și au reușit să își consolideze relația în ciuda zvonurilor și speculațiilor din presă. De curând, Philipp Plein și Andreea Sasu au dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri special organizate pentru acest moment deosebit.

Andreea Sasu a confirmat zvonurile despre sarcină cu puțin timp în urmă și a fost deschisă în a împărtăși această veste minunată cu cei apropiați. Deși au existat speculații legate de motivul despărțirii dintre Philipp Plein și fosta sa logodnică, Lucia Bartoli, Andreea Sasu a negat vehement aceste presupuneri și a subliniat faptul că întreaga situație trebuie privită cu înțelegere și calm.

La petrecerea organizată pentru a dezvălui sexul bebelușului, atmosfera a fost plină de emoție și bucurie. Philipp Plein și Andreea Sasu au apărut împreună, ținându-se de mână, într-un decor de poveste, iar momentul anunțului a fost unul deosebit pentru întreaga familie.

„Andreea Sasu a confirmat că va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al lui Philipp Plein. Românca a fost acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre celebrul designer și fosta lui logodnică, Lucia Bartoli”, potrivit unor surse.

Pentru Andreea Sasu, vestea sarcinii a fost întâmpinată cu bucurie, dar și cu comentarii răutăcioase din partea unor persoane. Cu toate acestea, ea a subliniat importanța calmului și înțelegerii în fața speculațiilor, menționând că cei apropiați cunosc adevărul din spatele aparențelor.

Bucuria de a deveni părinți pentru a patra oară a adus o rază de lumină și emoție în viața cuplului Philipp Plein și Andreea Sasu, iar acum așteaptă cu nerăbdare sosirea micuțului care va completa familia lor.

sursa