Politica

Pietro S. ,si-a insusit functia de presedinte al PMP sector 5 Bucuresti, Care este REALITATEA?

Pietro S. ,si-a insusit functia de presedinte al PMP tineret sector 5 Bucuresti,a creat si o pagina pe reteaua de socializare Facebook  cu numele filialei PMP tineret Sec 5 “PMP Tineret sector 5“.

Dupa unele verificari sa dedus ca  , autoproclamantul ,liderul organizatiei de tineret Pietro Scepchin, este doar membru PMP SECTOR 5  si nicidecum presedinte al organizatiei de tineret pmp sector 5.

În forul de conducere al PMP Filiala Sector 5 nu a existat o discuție și nici nu s-a luat o decizie în privința intrării în cursa pentru Primăria Sectorului 5 a  domnului Pietro Scepchin. Domnul Pietro Scepchin nu este președintele organizației de tineret a PMP Filiala Sector 5, fiind un abuz/dezinformare din partea domnului Pietro Scepchin în momentul în care se recomandă ca fiind președinte al organizației de tineret a PMP Filiala Sector 5, statutul dânsului fiind de membru PMP.” mentioneaza conducerea PMP Sector 5

Realitatea este ca: Domnul Pietro Scepchin nu este președintele organizației de tineret a PMP Filiala Sector 5.

Pietro Scepchin a trimis im mass media articole preplatite(CITESTE AICI) prin care sugereaza ca ar fi candidatul la primaria Sectorului 5, din partea PMP Filiala Sector 5.

PMP Filiala Sector 5 se delimitează de informațiile apărute în mediul online pe pagina personală de  Facebook a domnului Pietro Scepchin, de informațiile apărute pe  pagina de Facebook,  PMP Tineret sector 5, care nu aparține Filialei PMP Sector 5, acesta fiind raportată ca un profil de Facebook fals, precizând că acestea sunt eronate, tendențioase și nu reprezintă punctul de vedere al PMP Filiala Sector 5.” mentioneaza biroul de presa ,PMP Filiala Sector 5