Politica

Planul secret a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea avea un plan secret in legatura cu referendum, dar de data aceasta a esuat planul sefului PSDLuni, 8 ianuarie, va fi cu siguranţă o zi memorabilă în PSD. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, intenţionează să șteargă criteriile de integritate din statut, mutare menită să atragă şi mai mulţi membri importanţi de partea lui.

„Este un alt motiv pentru care gruparea lui Dragnea vrea organizarea unui Congres în primăvară astfel încât cei care sunt cercetați penal să poată ocupa funcții publice în continuare, iar președinții de filială să nu mai fie aleși de toți membrii.

Subiectul va fi atins în ședința PSD de mâine, atunci când va fi tranșat și conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea”, notează jurnaliştii de la Realitatea TV.

„Schimbarea ar fi foarte simplă: până nu eşti condamnat definitiv nu îţi pierzi calitatea nici de lider, funcţia pe care o deţii sau membru de partid.

Suntem foarte solidari cu colegii noştri care păţesc astfel de lucruri.

Au fost perioade când am avut aproape 94% dintre primarii PSD într-o formă de anchetă ANI, DNA şamd.

A fost pur şi simplu urgie vizavi de colegii noştri”, a declarat pentru Digi24 Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.