Showbiz

Politia este deja pe Dani Mocanu, dupa ce a filmat videoclipul cu un leu ranit si chinuit. Iata ce risca manelistul!

Politia deja este pe renumitul Dani Mocanul, manelistul care a filmat ultima piesa alaturi de un leu ranit, iar in urma acestui videoclip a facut furori pe toate retelele de socializare, cum ca Dani Mocanu ar fi chinuit acest leu, iar Politia s-a sesizat, relateaza wowbiz.ro.

Criticile la adresa manelistului au fost ingrozitoare, iar autoritatile din Timis au inceput verificarile in acst caz, deoarece s-a deschis un dosar penal pe numele lui Dani Mocanu, cu privire la tratamentul si cruzimea impotriva animalului.

„În cauza a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecția animalelor, în care se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Verificările efectuate de polițiști până în prezent au că scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Melodia sa este numarul unu in Romania de cateva zile, iar se vede clar ca leul este ranit si destul de slabit, iar oameni de pe internet au facut petitii impotriva lui.

„Buna ziua,

Am observat in cadrul online in videoclipul acestui artist muzical Dani Mocanu , mai exact in ultimul sau videoclip intitulat ” Stop Romania ” , detinerea si prezentarea unui LEU , aflat intr-o stare grava de sanatate , fiind foarte slabit si ranit .

Ma gandesc ca dansul poate sau nu poate avea nici o vina pentru detinerea acestui leu , dar cu siguranta cunoaste persoana care i-a adus acest animal in platourile de filmare .

Exista legi , si documente care trebuie sa ateste provenienta acestui leu , dar mai ales de ce este in acea stare deplorabila .

VA ROG , ca un simplu cetatean cu speranta ca dvs , intreaga POLITIE ROMANA , reprezentati DREPTATEA , SIGURANTA și INCREDEREA …

Rezolvati acest caz !!!!”, este petiția trimisă de tânăra, care a sesizat faptul că animalul este rănit în videoclipul lui Dani Mocanu.