Actualitate

Primarul din Soimus (Hunedoara), Mihai Gabriel Irimie (PNL), a desfiintat Politia Locala.

“In ultima sedinta de consilu local s-a votat desfiintarea politiei locale , decizia de a initia acest proiect de hotarare de consiliu a venit in urma consultarii populatiei din comuna Soimus. Am considerat ca avand sectie de politie nationala pe raza comunei nu mai era necesara existenta politiei locale .

Sumele ramase de la salariile acestor angajati vor fi folosite pentru cofinantarea proiectelor in derulare si care urmeaza a fi accesate, adica vor merge in investitii pentru dezvoltarea comunitatii“, a scris primarul, pe Facebook.

In ultima sedinta de consilu local s-a votat desfiintarea politiei locale , decizia de a initia acest proiect de hotarare de consiliu a venit in urma consultarii populatiei din comuna Soimus.Am considerat ca avand sectie de politie natională pe raza comunei nu mai era necesara existenta politiei locale . Sumele ramase de la salariile acestor angajati vor fi folosite pentru cofinantarea proiectelor in derulare si care urmeaza a fi accesate, adica vor merge in investitii pentru dezvoltarea comunitatii.

Primarul a mentionat ca va instala camere de supraveghere in comuna.

sursa