ShowbizSocial

Profesoara si-a invitat elevul de 16 ani in toaleta si a facut amor cu el, baiatul a trait socul vietii!

Profesoara si-a invitat elevul de 16 ani in toaleta si a facut amor cu el, baiatul a trait socul vietii!O profesoara a recurs la niste gesturi care se pedepseste drastic, si-a chemat elevul la toaleta si a facut amor cu el, relateaza spynews.ro.

Aceasta profesoara din Marea Britanie a fost acuzata ca a facut amor cu un elev in toaleta avionului, iar dupa un timp la anuntat ca este insarcinata.

Ellie Wilson, în vârstă de 26 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu elevul în vârstă de 16 ani, când au plecat acasă după o călătorie cu şcoala în străinătate. Perechea a făcut sex în toaleta unei aeronave Airbus, în timpul unui zbor peste noapte către Aeroportul Heathrow, din Londra, în 2015. Băiatul a declarat mai târziu poliției că „și-a scos pantalonii” și „a stat într-un picior”.

În urma incidentului din avion, Wilson i-a spus adolescentului că a rămas însărcinată și au discutat ce să facă înainte de a se decide asupra unui avort, conform Mirror.

Ellie Wilson, profesoara din Marea Britanie, care are în prezent 29 de ani, a negat acuzaţiile aduse în faţa tribunalului Bristol Crown Court şi susţine că nu a întreţinut relaţii sexuale cu minorul.

Ellie Wilson, profesoară de fizică, era şefa stagiunii la o școală secundară din Bristol, când presupusele infracțiuni au avut loc acum trei ani. Nu mai lucrează la şcoală şi a fost eliminată la cererea Colegiului Naţional.
Era o femeie care avea o relație clandestină cu un băiat, ea este o persoană care acceptă riscuri„, a declarat procurorul Virginia Cornwall, în discursul de deschidere. Conform instanţei, între profesoară şi elev nu s-a întâmplat nimic inadecvat până la călătoria școlară, la care au participat şi alți profesori și studenți. Rămâne de văzut care va fi sentinţa în acest caz.