Actualitate

Prognoza meteo azi, 13 februarie 2021

Vremea se va răci considerabil față de ziua precendă, în cea mai mare parte a teritoriului. La acest sfârșit de săptămână, meteorologii atrag atenția asupra faptului că vremea va fi deosebit de rece, geroasă, în specpial pe parcursul nopților și al dimineților.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei. În noaptea dintre sâmbătă spre duminică, meteorologii ANM anunță că aici temperaturile vor coborî sub -20 de grade Celsius.

Maximele diurne vor fi preponederent negative și se vor încadra între -10 și -2 grade. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, intensificând senzația de frig.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 13 februarie 2021

În cursul zilei de sâmbătă, 13 februarie 2021, este în vigoare un cod galben de ger, pentru toate zolene din țară. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în centrul Transilvanie, unde minimele anunțte vor coborî până la -20 de grade Celsius.

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi pe parcursul nopților și al dimineților în cea mai mare parte a țării.Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 februarie) și posibil în cea de sâmbătă spre duminică (13/14 februarie) vor coborî sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade”, anunță meteorologii ANM.

sursa