Politica

Raluca Turcan dă asigurări. Ce angajați vor primi stimulent de risc

Raluca Turcan vine cu noi informații privind acordarea stimulentului de risc în cazul anumitor angajați. Ministrul Muncii a subliniat faptul că susține o astfel de măsură.

Raluca Turcan a precizat într-o postare pe pagina personală de facebook că susține acordarea stimulentului de risc pentru angajaţii din domeniul asistenţei sociale şi comunitare care au fost izolaţi la locul de muncă în perioada stării de urgenţă.

Totodată, ea a mai menționat că i-a asigurat deja pe reprezentanţii CNSRL că Ministerul susțin acordarea unui astfel de sprijin în cazul personalului din asistenţă socială izolat la muncă în starea de urgenţă.

În ceea ce priveşte acordarea stimulentului de risc pentru personalul din domeniul asistenţei sociale şi comunitare implicat în îngrijirea persoanelor vulnerabile pe perioada pandemiei, i-am asigurat pe reprezentanţii CNSRL că ministerul susţine acordarea acestuia pentru angajaţii care au fost izolaţi la locul de muncă în perioada stării de urgenţă, cu posibilitatea decontării acestei sume din fonduri europene”, a precizat Raluca Turcan.

sursa