Actualitate

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-o

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-oȘtefan Risipiceanu și Gheorghe Dincă au fost duși din nou la DIICOT.
Cei doi au stat față în față și au dat declarații despre momentele în care și-au bătut joc de Luiza Melencu.
Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-o pe Luiza Melencu
Complicele lui Dincă nu a mai rezistat presiunilor procurorilor și a recunoscut că a violat-o pe victima criminalului din Caracal.

Ștefan Risipiceanu neagă alte forme de violență despre care a povestit Gheorghe Dincă. Avocatul Tonel Pop a precizat, miercuri, că Ştefan Risipiţianu a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu recunoaşte alte fapte de violenţă asupra tinerei, scrie Mediafax.

Ştefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât şi Dincă, ar fi violat-o pe tânără.

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, tot miercuri, că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocaţii mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte”.
Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

mai mult aici.