Showbiz

Război la PRO TV: Mihai Bobonete, acuzat că i-a furat emisiunea lui Andi

Război la PRO TV: Mihai Bobonete, acuzat că i-a furat emisiunea lui AndiCarismaticul actor Bobonete a oferit o replică acidă după ce a fost acuzat în spațiul public că i-a furat lui Andi Moisescu emisiunea „Pe bune”. Acesta a ținut să precizeze că Andi Moisescu a fost cel care a renunțat de bunăvoie la acest format și că a devenit noul prezentator al emisiunii în urma unui casting.

Actorul a specificat că a câștigat castingul după ce realizatorii emisiunii au fost convinși că el este un bun prezentator.

‘Bună ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?’ va deranjez, nu că n-ați fi deja deranjați, dar eu cu aceștia în special aș avea niște aspecte de discutat. Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagină emisiunii într-un stil destul de răutăcios la adresa mea și m-am gândit să le răspund căci pentru mine contează dacă pot aduce ceva benific într-o relație de lungă durata și am găsit și timp pentru asta.

Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format că nici ProTv-ul nu e al lui și nici al meu și nici nu va fi, așa s-au întâmplat lucrurile. El a renunțat la format, din motive destul de clare și fiind o decizie multilaterală în Pro s-a căutat prezentator nou. Eu am fost la casting și am luat această proba după ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit în postura de prezentator’, a scris Bobonete pe Facebook.
Acesta a oferit o replică și celor care l-au criticat că folosește în timpul emisiunii un limbaj vulgar.
‘Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin așa cum mă acuză întreg autobuzul de 15 comentatori, am încercat să păstrez direcția emisiunii, să respect bucățile de partitura ale colegilor și prietenilor mei Cosmin și Costi și pe de altă parte, am încercat să nu-mi atrag antipatii degeaba’, a mai spus Mihai Bobonete.

sursa