Extern

Razboiul poate incepe in orice moment

Alerta internationala! Nord Coreeni ameninta Statele Unite cum ca le rade de pe harta, acestia pot ataca in orice moment, deoarece s-au pregatit intens de razboi

Un site nord-coreean ameninta Statele Unite, acestia va incepe razboiul din cauza tensiuni in regiune, care alimenteaza foarte multe replici la adresa nord-coreeniilor.

Vicepresedintele american Mike Pence a declarat sambata ca avionul american USS Carl Vinson si tot grupul aeronaval va ajunge de urgenta in Marea Japoniei, din cauza unor zvonuri care spun ca va fi un al saselea test nuclear al nord-coreean.

Phenianul viseaza sa construiasca o racheta capabila sa duca un focos nuclear pe continentul american. Aceasta tara izolata si-a multiplicat in ultima perioada declaratiile incendiare si a efectuat doua teste de rachete de la inceputul acestei luni.
Intr-o serie de editoriale, ziarul Rodong Sinmun, oficiosul partidului unic, afirma ca fortele nord-coreene nu sunt impresionate de sosirea iminenta a portavionului care constituie ”un santaj militar nedeghizat”.

”O asemenea amenintare ar putea sa impresioneze poate o meduza, dar nu va merge niciodata cu RPDC”, Republica Populara Democratica Coreea, numele oficial al Coreei de Nord, scrie Rodong.

Fortele nord-coreene sunt pregatite ”sa scufunde portavionul nuclear american cu o singura lovitura”, a sris ziarul cu o zi in urma.

Site-ul de propaganda Uriminzokkiri apreciaza ca trimiterea USS Carl Vinson este o declaratie de razboi. ”Este dovada faptului ca o invazie a Coreei de Nord se apropie zilnic”.

Intr-un editorial prezentat ca semnat de mana de un ofiter al armatei, site-ul avertizeaza Washingtonul ca va fi ”o eroare grosolana” ca Nordul sa fie luat drept Siria, care nu a lansat vreun ”contraatac imediat” dupa atacul american de la inceputul lunii.

In cazul unui atac, spune site-ul, ”lumea va vedea cum portavioanele nucleare inconstiente ale Washingtonului sunt facute un morman de otel, scufundate si cum o tara care se numeste America este rasa de pe suprafata Pamantului”.