Actualitate

REŢINUT PENTRU FURT CALIFICAT ŞI CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Poliţiştii din Iași, sub coordonarea procurorilor, au efectuat două percheziții, în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un bărbat, bănuit că ar fi sustras 180.000 de lei dintr-o locuință, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că un bărbat, de 39 de ani, ar fi sustras 180.000 de lei dintr-o locuinţă din judeţul Vaslui, iar, la data de 10 martie a.c., ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din judeţul Vrancea.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta ar fi condus un autoturism, în municipiul Paşcani, fără a deţine permis de conducere.

În cadrul dosarului penal, la data de 22 martie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, în comuna Moţca.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informaţiilor.

La activităţi, au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.