Showbiz

Rihanna, criticată: „Este o escroacă”

Rihanna, criticată pentru prestația „leneșă” de la petrecerea unui miliardar indian: „Este o escroacă”

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani, se află în centrul atenției după ce a fost aspru criticată pentru prestația sa la petrecerea de dinaintea nunții miliardarului indian Anant Ambani. Evenimentul fastuos a avut loc în Jamanagar, India, și a atras atenția unora dintre cei mai bogați și influenți oameni din lume, printre care se numără Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump scrie feminis.ro

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Rihanna ar fi fost plătită cu o sumă fabuloasă, de peste 6 milioane de dolari, pentru un spectacol de 90 de minute. Cu toate acestea, prestația sa a fost primită cu critici dure, mulți considerând că artista nu și-a dat toată energia și că a fost „leneșă” și „plictisitoare” pe scenă.

Videoclipurile cu Rihanna cântând la eveniment au devenit virale pe rețelele de socializare, iar mulți internauți au comentat că artista a părut lipsită de implicare și entuziasm.

Unul dintre critici a afirmat: „Ei pur și simplu nu-i pasă”, în timp ce un altul a comparat-o pe Rihanna cu alte artiste, spunând că aceasta a fost cea mai „leneșă” dintre toate. Comentariile au fost dure, cu unii numind-o pe Rihanna o „escroacă”, având în vedere suma uriașă pe care a primit-o pentru apariția sa.

La petrecere, Rihanna a interpretat un mix din hit-urile sale celebre, inclusiv „Umbrella”, „We Found Love”, „Stay”, „Rude Boy”, „Diamonds” și „Work”. Cu toate acestea, mulți au fost dezamăgiți de nivelul său de energie și de angajamentul său în timpul spectacolului.

În ciuda criticilor, Rihanna a continuat să primească sprijin și admirație din partea fanilor săi, care au rămas alături de ea în aceste momente dificile. Este de așteptat ca această controversă să continue să fie dezbătută în mediul online și în presa de divertisment, iar reacția artistei va fi cu siguranță una urmărită cu interes.