Actualitate

Robert Mihai Stroescu, găsit mort într-o clădire părăsită din București

Trupul neînsuflețit, plin de înțepături a fost descoperit de persoane fără adăpost. Poliţia a deschis o anchetă.
Robert Mihai Stroescu, fost campion național și balcanic la lupte greco romane a fost găsit decedat în ruinele fostei fabrici de bere Rahova. Bărbatul a fost legitimat la Steaua București, fiind un sportiv de elită, dar care s-a pierdut din cauza anturajului. În plus, foștii colegi spun că Robert se droga frecvent și a fost și la un pas să își piardă viața.

Sâmbăta trecută, mai mulți oameni fără adăpost au sunat la 112 să reclame că un bărbat este mort printre ruinele foste fabrici de bere.
La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și de criminalistică. Medicii au declarat că bărbatul era decedat de ore bune. Prima pistă urmată de anchetatori este o sinucidere.

„Mergem pe sinucidere dar vrem să aflăm dacă victima era și drogată. Este posibil să se fi drogat iar mai apoi să se fi aruncat sau să alunecat accidental, și a căzut în gol”, spune un polițist.

Din primele informații, Robert a căzut de la înălțime, după ce în prealabil s-ar fi drogat. Pe trupul lui au fost descoperite mai multe urme de înțepături de ace, în special în zona picioarelor. Analizele toxicologice care vor fi efectuate la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” vor stabili dacă fostul sportiv era drogat. Asupra lui au fost descoperit două recipiente în care se afla ulei de măsline.

Pe numele Robert Stroescu exista un dosar penal aflat pe rolul instanțelor de judecată. La Judecătoria Cornetu, Robert Mihai Stroescu a fost condamnat la plata unei amenzi penale în sumă de 6.000 de lei. El a fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe. Procesul se judeca în apel la Curtea de Apel București, în cursul lunii martie 2021.

Foștii colegi ai lui Robert Stroescu, informează, că acesta a fost un sportiv de elită. Numai că la un moment dat, bărbatul a început să meargă tot mai rar la antrenamente, până când a fost exlus din lotul de la Steaua București. El le-a spus foștilor colegi că are probleme cu tatăl său, numai că realitatea era alta. Avea probleme cu drogurile și cu anturajul.
El a fost chiar operat pentru ca medicii să îi extragă un ac de seringă rupt în artera femurală, după o injectare de heroină. Robert Mihai Stroescu s-a angajat și la un cazino din București, ca om de ordine, dar a fost repede concediat din cauza comportamentului său.

sursa