Extern

Româncă din Anglia ucisă şi incendiată de fostul iubit

Un român în vârstă de 42 de ani este căutat de polițiști în Anglia. Bărbatul este suspectat că și-a ucis fosta iubita și i-a incendiat cadavrul. În acel moment, în casă se afla și copilul femeii. Din fericire, acesta a supraviețuit.
O româncă în vârstă de 40 de ani, stabilită în Anglia, a fost ucisă şi incendiată de fostul ei iubit, un român în vârstă de 42 de ani, care este acum dat în urmărire generală.

Potrivit presei britanice, Valentina Cozma a fost ucisă joi, 9 februarie, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Anglia, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.
Bărbatul și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, după care i-a incendiat trupul. Copilul femeii era acasă în momentul crimei și el a supraviețuit și se află acum în grija serviciilor sociale. Actualul partener al femeii a primit un mesaj de la fostul în care acesta îi spunea că “pe ea a rezolvat-o, urmează el”scrie presa locala.
La scurt timp după comiterea crimei, ugigașul a postat un mesaj pe contul acesteia de Facebook. Bărbatul a recunoscut că și-a ucis fosta parteneră pentru că l-a înșelat de multe ori.
Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele.”, a scris bărbatul pe Facebook.
În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine.
Poliția din Staffordshire spune că Georgian Constantin este un individ foarte pericolos și le-a cerut oamenilor să nu se apropie de el, ci să sune imediat la 999 pentru a anunța dacă îl văd.

sursa