Actualitate

S-a trezit din coma dupa 12 ani

Cazul acestui baiat a ingrozit toata Europa, Martin Pistorius a stat in coma timp de 12 ani, dupa acesti ani s-a trezit rostind niste cuvinte impresionante catre familia sa

Intr-o zi Martin se intorcea de la scoala cand a inceput sa se simta nasol, dupa care nu si-a mai putut controla muschii, nu mai putea sa vorbeasca cu cei din jur.

Când au văzut în ce stare se află băiatul, doctorii au spus este vorba despre o boalăneurodegenerativă, adică băiatul nu mai este conştient de ce se întâmplă în jurul lui. A

sta seîntâmpla acum 12 ani.

În această perioada de 12 ani în care a stat în comă, Martin a fost conştient, dar nimeni nu a observat asta, a declarat băiatul după ce a ieşit din comă. În momentul de faţă acesta nu poate vorbească şi foloseşte un computer pentru a putea comunica.

Martin spune , trecând prin acestă „piedică a vieţi a aflat cum sunt oamenii cu adevărat, in cat si cand aceştia cred tu nu îi vezi sau auzii.

Băiatul s-a referit în special la mama lui, cândîntr-o seară aceasta crezând fiul ei este inconştient, i-a spus „sper mori! „.

Femeia regretă enorm acum i-a spus asta fiului sau.

Un fizioterapeut din spitalul în care a stat Martin, a observat băiatul este conştient şi poate comunice cu ajutorul ochilor, de aici a început şi recuperarea lui.

„Nu subestimaţi puterea minţii şi importanța iubirii”, a spus Martin.