Actualitate

Şapte răniţi, după ce două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune

A fost activat planul roşu de intervenţie în Gura Humorului, după un accident grav în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism.

Sunt 15 persoane implicate, șapte dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Conform ISU Suceava, accidentul s-a petrecut între două microbuze transport persoane și un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată în Gura Humorului.
„E posibil să mai fie identificate și alte persoane care vor dori să meargă la spital, în afară de cele 7”, spun pompierii.

”Vorbim despre un accident în care au fost implicate două microbuze de transport persoane și un autoturism. În total sunt 15 persoane, două se aflau în autoturism și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că a fost atins ușor, însă, în microbuze, se aflau 13 persoane. Dintre acestea, șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. În momentul de față acestea sunt conștiente și cooperante.
Colegii de la Poliție sunt la fața locului, în momentul de față efectuează măsurători și probabil că vom avea un răspuns de la ei cu privire la circumstanțele în care s-a întâmplat accidentul.

Traficul este blocat, deoarece, având în vedere numărul persoanelor implicate, s-a declanșat planul roșu de intervenție, astfel încât, la fața locului, am trimis pe lângă autospecialele de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și ambulanța SMURD de la Gura Humorului, am mai trimis trei ambulanțe SMURD și două echipaje de la serviciul de Ambulanță Județean, inclusiv autospeciala de transport personal și victime multiple”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

sursa