Actualitate

Scandal, în trafic, între Mircea Badea și polițiști

Mircea Badea s-a întâlnit iar noaptea cu polițiștii în trafic și a povestit cum a decurs conversația cu oamenii legii, după ce a fost tras pe dreapta. Prezentatorul TV a fost oprit, iar polițistul care i-a verificat actele nu purta mască de protecție.

Omul de televiziune a povestit, în direct, ce s-a întâmplat când a fost oprit de un polițist, în timpul nopții, pentru controlul actelor. Mircea Badea a fost revoltat să remarce că agentul nu purta masca de protecție, iar atunci când i-ar fi atras atenția acestui fapt ar fi fost total ignorat.

Mircea Badea, ceartă în trafic cu un polițist, din cauza măștii de protecție
Prezentatorul TV a povestit totul în direct. Mircea Badea a mărturisit că a fost oprit de polițiști, noaptea, în trafic atunci când se întorcea de la muncă. Vedeta i-a semnalat polițistului care s-a apropiat de el că nu poartă mască de protecție, dar acesta l-a ignorat total.
„Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția.

Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. (…) M-am oprit. Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ”Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: ”Nu purtați mască”. El zice: ”Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: ”Nu purtați mască”, a povestit Mircea Badea
Omul de televiziune a fost oprit pentru un control de rutină, însă faptul că polițistul nu purta masca de protecție l-a deranjat teribil pe prezentatorul de la Antena 3, mai ales pentru că actualele reglementări impun obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, închise și deschise.

„Îmi zice: Dați-mi actele! A început să se uite. Eu m-am oferit: ”Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: ”Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Zice: ”Asigurarea”. Eu îi zic: ”Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.”

Păi zice: ”Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră. Îi zic: ”Dacă vreți, vă dau un link.”

Zice: ”Mă duc până la mașină și mă întorc”. Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”, a mai explicat Mircea Badea

sursa