Scitech

Șeful ex-Windows dezvăluie noul său computer desktop este un iPad Pro

Apple a petrecut ani buni numind iPad-ul unui computer, o pretenție pe care majoritatea oamenilor, inclusiv Microsoft, le place să se batjocorească.

Însă sosirea puternicului iPad Pros l-a văzut pe Cupertino să se dubleze pe poziția sa.

Acum, tabletelor au primit sigiliul de aprobare de la nimeni altul decât un fost șef Windows: Steven Sinofsky, omul din spatele Windows 8.
După ce s-a alăturat companiei Microsoft în 1989, ca inginer în proiectare de software, Sinofsky și-a urmat poziția de președinte al diviziei Windows până în 2009, plecând definitiv la companie la sfârșitul anului 2012.

Într-un tweet publicat mai devreme astăzi, Sinofsky a postat o fotografie cu un iPad Pro împreună cu mesajul: „PC nou pentru desktop”.
Fostul șef Microsoft a inclus o defalcare a întregului kit, inclusiv prețurile. În plus față de iPad Pro de 12,9 inci de 256 GB (doar Wi-Fi), care costă 1.099 dolari, el folosește un suport pentru iPad Heckler Design de 70 USD, Tastatură magică de 99 dolari, 149 dolari Trackpad 2, 129 dolari creion, 5 $ cabluri unghi drept și 10 $ 7 în 1 dongle.

În total, configurarea costă 1.500 USD, ceea ce vă va oferi un computer, monitor și periferice destul de bune.

Sinofsky a fost însărcinat să producă Windows 8 în timpul său la Microsoft și obișnuia să scrie despre proces într-un blog numit Building Windows 8 . Succesorul Windows 7 a fost proiectat cu tablete cu ecran tactil, dar nu a avut mare succes.

Sinofsky a adăugat o ușoară avertizare, menționând că iPad-ul nu va fi computerul său principal. El a spus că „cazul de utilizare pe care îl aștept cu nerăbdare este ca al doilea ecran pentru întâlniri video.”

Credențele iPad Pro ca „ computer real ” s-au îmbunătățit odată cu lansarea iPad OS , adăugând aprecierile suportului USB, mouse-ului și trackpad-ului autohton. Au existat, de asemenea, Magic Keyboard și puternice noi A12X și A12Z (ambele sunt practic identice ) SoCs ajutând cazul său.