Scitech

Un Pro iPad mai puternic, capabil 5G, ar putea fi lansat în 2020

Fanii iPad au fost dezamăgiți să descopere 2020 Pro iPad a oferit puține upgrade-uri față de predecesorul său, dar auzim mai multe zvonuri despre un model nou și îmbunătățit care va ajunge la sfârșitul acestui an, unul cu un chipset A14X.
Când Apple a dezvăluit cel mai recent iPad Pro alături de actualizarea MacBook Air în martie, mulți au fost surprinși să afle că tabletele au cip A12Z, mai degrabă decât un A13X – o versiune actualizată a A13 SoC, care se găsește în iPhone 11 și iPhone 11 Pro .

Ulterior, s-a confirmat că A12Z a fost în esență același cu A12X găsit în modelul 2018, doar cu un nucleu suplimentar GPU activat.
Am auzit deja afirmații că un alt model de iPad Pro va fi lansat la sfârșitul acestui an, iar un raport din China Times acordă credință acelor zvonuri cu un raport despre Bionic A14X. Din sursa sa de aprovizionare, se afirmă că chipsetul va intra în producție în curând.

Este de așteptat ca 7nm A14 Bionic să facă parte din gama de iPhone 12 din acest an și, că versiunea actualizată A14X a cipului își va găsi drumul în noul iPad Pros. Dacă da, se pare că nu va exista un Bionic 13X.

În plus față de noul cip puternic, se crede că următoarele modele iPad Pro ar putea copia telefoanele iPhone 12 prin 5G, ceea ce le-ar face o tabletă incredibil de puternică în ceea ce privește procesarea și conectivitatea.

Aceasta este încă toate speculațiile și zvonurile, desigur. Dacă Apple lansează încă un iPad Pro anul acesta, cei care tocmai au cumpărat actualizarea pentru iPad iPad 2020 nu vor fi fericiți, așa că nu vă mirați dacă Cupertino așteaptă până în 2021 să se lanseze.