Actualitate

Și-a cumpărat un șarpe uriaș, iar reptila avea obiceiul să se așeze în spatele tinerei. Specialiștii au sfătuit-o să îl vândă imediat!

Și-a cumpărat un șarpe uriaș, iar reptila avea obiceiul să se așeze în spatele tinerei. Specialiștii au sfătuit-o să îl vândă imediat!Atunci când își achiziționează câte un animal de companie, oamenii nu conștientizează cât de periculos este traiul cu un o fiară sălbatică. Un caz neobișnuit s-a petrecut în Australia, acolo unde Linda, o tânără excentrică și-a cumpărat un șarpe uriaș.
Deși cei care i l-au vândut au asigurat-o că nu este periculos, femeia a sesizat că după câteva zile de acomodare, șarpele a început să se așeze în mod frecvent în spatele său. Intrigată de apucăturile reptilei, aceasta a chemat un medic veterinar specializat în comportamentul șerpilor, iar acesta i-a spus că animalul trebuie cedat rapid.

Se pare că obiceiul șarpelui de a se așeza aproape de spatele stăpânei ascundea o adevărată stratagemă. Se spune că reptilele respective recurg la asta pentru a-ți măsura viitoarele victime și după ce sunt sigure că pot vi îngurgitate, trec la atac!

A1.ro