Showbiz

Simona Gherghe: „A murit Bianca. Nu știu cum să dau vestea copiilor”

Simona Gherghe este devastată de durere și nu știe cum să le spună celor doi copii ai ei, Ana și Vlad, că Bianca, pisica lor, a murit.
Simona Gherghe trece prin momente grele după ce pisica ei a murit în octombrie, lucru care a rănit-o extrem de tare pe prezentatoare. Însă, acum nu știe cum să le dea vestea copiilor că animăluțul lor de companie a murit. Vedeta a vorbit despre acest subiect pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea TV a povestit cum a apărut Bianca, prima ei pisică, în viața sa.
„Între prima și a doua fotografie sunt 10 ani și o lună. Acum 10 ani și o lună, așadar, pe 24 septembrie, într-o zi caldă de toamnă, a venit în curte. Am găsit-o pe mas de afară, cum se vede și în imagine. E prima ei poză. Era albă, albă și grațioasă, avea o frumusețe de prințesă, dacă ar exista așa ceva și în lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niște brânză. Cam asta mă gândeam eu că ar putea să-i placă. Și pare că i-a plăcut, de vreme ce a rămas la noi. Bianca a fost prima mea pisică. Am avut doi câini, în copilărie și adolescență, pe Tina și pe Max, și eram mai degrabă genul care prefera câinii în locul pisicilor. Dar uite că Bianca, frumoasă și elegantă, m-a cucerit. Așa cum i-a cucerit și pe Ana și pe Vlad, dar și pe mulți copii din cartier, care treceau, zilnic, în plimbarea lor prin fața casei noastre, doar ca s-o admire. Căci da, tare îi plăcea să fie admirată”, a scris Simona Gherghe.

sursa