Sport

Simona Halep riscă o amendă consistentă din partea organizatorilor US Open

După înfrângerea dezamăgitoare a Simonei Halep de la US Open, în turul I, în fața ucrainencei Daria Snigur, sportiva din România riscă o amendă de până la 5.000 de euro. Simona Halep riscă să fie sancționată pentru că a refuzat să meargă la conferința de după partida cu Daria Snigur
După eliminare, Simona Halep a făcut declarații doar pentru Eurosport, postul TV care transmite turneul de la Flushing Meadows.

Simona Halep a fost învinsă luni seara de Daria Snigur, din Ucraina, în primul tur al US Open. Simona Halep a cedat primul set cu 2-6, iar în al doilea s-a impus cu 6-0.
În ultimul set, românca a fost condusă cu 1-5, a revenit până la 4-5, dar a fost învinsă cu 4-6.
Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a fost eliminată prematur seara trecută de la US Open, fiind învinsă de ucraineanca Daria Snigur (20 de ani, 125 WTA), scor 2-6, 6-0, 4-6.

Aflată la primul meci pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Daria Snigur a produs șocul încă de la debutul turneului, iar la finalul confruntării Halep a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa, recunoscând că nu a găsit soluții pentru a o opri din drumul spre un succes nesperat.

Halep a oferit explicații despre înfrângerea venită încă din primul tur al competiției, despre numeroasele erori pe care le-a comis, dar și despre jocul adversarei sale, pe care l-a descris ca fiind „ciudățel”.

sursa