Showbiz

Smiley, acuzat de consum de droguri! Vezi cine il acuza!

Întreaga întâmplare ar fi avut loc într-un club din București, potrivit declarațiilor făcute de interlopul Lucian Boncu.

O cameră instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al interlopului Lucian Boncu a surprins un moment în care bărbatul povestea că „cea mai mare greșeală” este că s-a dus „la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă drogul menţionat. Acolo era şi Smiley.

Boncu a susținut că Smiley ar fi spus că vrea ce a pregătit „băiatul de la Timișoara”. Interlopul a susținut că „i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă (…) Am stat, pe ceas, trei minute”.
La momentul respectiv, persoana căreia Lucian Boncu îi dădea toate aceste detalii, se pare că l-ar fi avertizat să vorbească mai încet deoarece geamul de la balcon era deschis și-l putea auzea cineva, dar acesta a dat din mână nepăsător, susținând că „a fost acum doi ani”.

Oamenii legii au luat decizia de a instala camere de luat vederi în apartamentul interlopului, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care el a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane

Smiley – Drept la replica

De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv in tot felul de contexte, fara ca eu sa fiu intrebat cat adevar este in ele. Mereu am considerat ca acesta este unul dintre preturile celebritatii, sa fii mentionat intr-o situatie controversata, fara ca tu sa ai vreo legatura cu subiectul, doar pentru a se atrage atentia asupra unei situatii sau persoane, a unui eveniment sau context.

Nu pot sa fiu de acord si nu pot sa stau fara reactie atunci cand numele meu este mentionat nedrept intr-un context care imi contrazice principiile si valorile.

In ultimele 24 de ore s-a rostogolit in presa o poveste, spusa de o persoana pe care nu o cunosc si careia nu ii cunosc si nici nu as vrea sa-i cunosc anturajul. Este o poveste inventata in ceea ce priveste implicarea mea, stiu ca nu este prima si, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, insa ea imi incalca o regula de baza pe care o sustin in viata mea privata si profesionala: NU drogurilor! Ca urmare, consider ca este datoria mea sa iau imediat atitudine publica.

Povestea despre care am citit si eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu stiu nimic, nu am fost contactat sau intrebat nimic de autoritati si nici de autorii articolelor care au publicat-o.

Inteleg ca poate nu am destula controversa in viata mea, iar unii simt nevoia sa ma integreze abuziv in discursul lor, insa este nedrept sa se intample asta fara niciun sambure de adevar sau fara nicio verificare a veridicitatii informatiei.

Sunt de 20 de ani in industria muzicala si de divertisment. Beneficiez de atentia oamenilor si a presei. Atat activitatea profesionala, cat si viata personala sunt atent monitorizate atat de oamenii care admira munca mea, cat si de reprezentantii presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am raspuns, atunci cand a fost momentul, tuturor intrebarilor legate de viata personala, am fost si sunt un adept al dialogului avand la baza adevarul si respectul reciproc.

Va multumesc pentru ca acordati atentie punctului meu de vedere in aceasta situatie, ca intelegeti cat de important este adevarul si ca imi acordati dreptul de a da replica in aceasta situatie aberanta in care numele meu a fost folosit nefondat.

PR HaHaHa Production, in numele lui Andrei Tiberiu Maria

sursa