Actualitate

Șofer lovit mortal în timp ce încerca să repare un camion!

Un șofer de 49 de ani, din județul Iași, a murit în timp ce , iar alte două persoane au fost rănite grav, în urma unui accident produs, în această seară, pe DN 2, în județul Bacău, și în care au fost implicate un TIR și două camioane staționate în afara șoselei, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Faraoani, pe DN 2, după ce șoferul unui TIR, un tânăr de 34 de ani din Prahova, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un camion staționat pe banda de siguranță, pe sensul său de mers. În urma impactului, mașina staționată a fost proiectată într-o altă autoutilitară parcată în fața sa.

Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre șoferii autoutilitarelor staționate. De asemenea, alte două persoane, respectiv șoferul care a provocat accidentul și un bărbat de 48 de ani, din județul Iași, au fost răniți, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.