Showbiz

Sorina Ceugea: ”Am primit o veste proastă”

Sorina Ceugea și Danezu au primit o veste proastă de la medici.

Sorina Ceugea și Danezu formează o echipă excelentă în plan profesional, dar și o familie frumoasă, unită și discretă pe plan personal.

Ceii doi au devenit părinții unei fetițe în urmă cu câțiva ani și spun că trăiesc o viața împlinită, în ciuda greutățile pe care bruneta le-a întâmpinat după ce a adus-o pe copilă pe lume.
Din păcate, zilele trecute, am primit o veste foarte proastă! În urma unui control și a unor analize, am aflat că sunt niște probleme care, iată, nu mi-au mai permis să rămân însărcinată. Ideea este că eu am dat și dau în continuare vina pe programul meu foarte haotic, pe faptul că nu mai dorm nopțile cum dormeam înainte și nici de hrănit nu mă hrănesc așa cum o făceam înainte. Sunt o persoană mai stresată! Toate astea au condus la această problemă. Ne dorim foarte mult să mai facem un băiețel, o fetiță, să îi facem un frățior sau o surioară Vanesei. Și ea își dorește foarte mult, mai ales că tăticul ei o întreabă: „Vrei să îți facă mami bebe?”, iar ea spune „Da, mami, bebe!”. Toată viața mea s-a dat puțin peste cap, dar noi totuși suntem încrezători în Dumnezeu și avem speranță în suflet”, a declarat Sorina Ceugea

sursa