Actualitate

Sorina Pintea este pe MOARTE

Sorina Pintea este pe MOARTEUn fost consilier de stat a postat un mesaj alarmant referitor la sănătatea fostului ministru: „Sorina Pintea este pe moarte!„.

Dana Varga susține că boala îi poate bloca oricând mai multe organe vitale.
În cursul zilei de ieri, înainte ca Sorina Pintea să fie transferată la spital, Dana Varga a postat pe reţelele de socializare un mesaj alarmant.

Să ne rugăm pentru sănătatea doamnei Pintea. Sorina Pintea este pe moarte, i se poate bloca esofagul, plămânii şi inima„, a scris pe Facebook Dana Varga.

Reamintim Sorina Pintea a fost scoasă din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, luni, şi a fost transportată de urgenţă la spitalul Sfânta Maria.

Fostul ministru al Sănătăţii a susţinut că i s-a agravat starea de sănătate în arest. Pintea suferă de dermatomiozită, o boală sistemică ce afectează cel mai frecvent pielea şi muşchii, dar poate afecta şi articulaţiile, esofagul, plămânii şi rar inima.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, inculpată pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

sursa