Politica

Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Vadim

Diana Șoșoacă tună și fulgeră după ce Lidia Vadim, fiica cea mare a fostului lider al Partidului România Mare (PRM) Corneliu Vadim Tudor, s-a înscris în AUR. ”Cu asta ne-am ales în politica românescă, cu lipsă de moralitate”, a spus Șoșoacă.
Senatoarea Diana Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Corneliu Vadim Tudor după decizia acesteia de a se înscrie în AUR.

Madam domnișoară Vadim, ții minte când mă sunai și am fost cu tine zi de zi să-ți salvez bărbatul? Te-a refuzat Simion și am fost zi de zi cu tine la spital, am depus plângere penală, te-am ajutat cu absolut orice și acum te duci la Simion?

Bă, poate vă dau publicității toate discuțiile cu mine, cu Lidia Vadim! Păi nu-i e rușine? Chiar în halul asta ne vindem? Când Corneliu Vadim Tudor i-a urât pe aia care sunt acum în AUR. Nici un scupipat nu dădea pe ei. Pe miliardarii aia pe care nu dădea doi bani. Atâta promiscuitate am ajuns?
Femeia asta și-a văzut bărbatul datorită mie. Nu vă supărați, cinci ore am dat declarații în dosarul bărbatului ei, cinci ore și le-am explicat polițiștilor totul. Toate înregistrările sunt făcute de mine în dosarul ală. Cu asta ne-am ales în politica românescă, cu lipsă de moralitate, cu oameni uciși aruncați în saci negri de plastic, cu copii distruși, cu cancere galopante. Rona Hartner de ce a murit, Dumnezeu să o odihnească? Era pacienta mamei mele. A crezut în marea medicină deși i s-a spus ”nu te vaccina!””, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

sursa