Actualitate

Tânăr de 16 ani reținut pentru violarea unei fetițe de 3 ani

Un tânăr de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni pentru violarea unei fetițe de 3 ani, în timp ce aceasta dormea într-o locuință improvizată din Cluj-Napoca.
Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis miercuri, tânărul ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de polițiști.

Polițiștii de investigații criminale au reținut, pentru 24 de ore, un minor, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Marți, în jurul orei 18, Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, în timp ce dormea într-o locuință improvizată de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violată de către un tânăr. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, stabilind că cele se sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgență la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizați polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție de pe raza municipiului Cluj-Napoca, polițiști de acțiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniți și de cetățeni”, se arată în documentul citat.

Polițiștii au precizat că, în jurul orei 21,30, tânărul a fost găsit și prins de cetățeni, ulterior fiind preluat de către polițiști și condus la sediul unității de poliție, după care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Tânărul urmează a fi prezentat, miercuri, magistraților pentru luarea altor măsuri preventive.