Actualitate

Tanar de 21 ani ,trimis in judecata pentru rapoarte sexuale cu o minora de 15 ani

Un tânăr (21 ani), fără ocupație și fost pușcăriaș. a fost trimis în judecată pentru act sexual cu o minoră (15 ani).

Cei care au sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare au fost părinții fetei, iar procurorii au decis luna aceasta trimiterea suspectului în judecată.

În actul de sesizare s-a reţinut că în cursul lunii noiembrie 2021, suspectul, fiind în vârstă de 21 ani, în timp ce se afla într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare, a întreţinut un raport sexual consimţit cu persoana vătămată, în vârstă de 15 ani.

Concret, minora le-a povestit anchetatorilor că în luna septembrie a anului 2021 l-a cunoscut pe Zoli, prin intermediul unei colege de clasă. Inițial între ei a existat o relație de prietenie constând în aceea că vorbeau zilnic, se întâlneau cam de trei ori pe săptămână, individul purtându-se frumos cu ea.

Mama minorei a spus că fata i-a povestit despre relația cu Zoli și i l-a prezentat, dar nu i-a plăcut de el. Totodată, aceasta a arătat că nici ea şi nici soțul său nu sunt de acord cu această relație, considerând că are o influență negativă asupra fiicei lor, aflând totodată că acesta a fost la pușcărie.

Individul a recunoscut faptele și a precizat că le regretă. Acum își așteaptă pedeapsa la Judecătoria Satu Mare.

sursa