Scitech

TELEFOANE la 1 leu de Black Friday

Oferta este disponibilă aici și este bine să profitați de ea acum. Reducerile masive de Black Friday 2017 la telefoane sunt organizate de Telekom, iar printre smartphone-urile de top care pot fi achiziționate cu un leu se află și vârfuri de gamă de anul acesta sau de anul trecut.
BLACK FRIDAY 2017

Ofertele de Black Friday sunt disponibile la contractarea unui abonament de voce mobilă, prin portarea de la abonament din altă rețea în rețeaua Telekom. Deci dacă operatorul tău actual îți dă bătăi de cap și nu mai ești mulțumit de servicii, poți să te faci cu un telefon de top nou la un preț de nimic.

Telefoane la 1 leu de Black Friday la Telekom

Samsung Galaxy S8 costă numai 1 leu dacă te portezi și alegi abonamentul Mobil 45. Samsung Galaxy S8 este cel mai reușit smartphone lansat vreodată de Samsung și e unul dintre cele mai bune telefoane lansate în acest an. Are un display superb, lipsit de margini, cel mai performant procesor disponibil pe dispozitivele cu Android, o cameră foto care se descurcă excelent în orice condiție și un design superb.

iPhone 7 nu este cel mai nou smartphone de la Apple, dar este, în continuare, unul dintre cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piață la momentul actual. La fel ca iPhone 8, are un display retina cu display de 4,5 inch și o cameră foto de 12MP. Are un design metalic rezistent, care garantează că nu se va sparge la prima scăpare, și îl poți găsi aici.

Huawei P10 lite, fratele mai mic al vârfului de gamă lansat de Huawei în primăvară, poate fi luat de la Telekom cu 1 leu, la portare și la încheierea unui abonament Mobil 17. Are un design elegant și performanțe mai mult decât decente, o cameră foto pentru cei care nu se satură de postat poze pe social media și oferă autonomie decentă. Ia-l acum de aici.

Telefoane disponibile la 1 leu de Black Friday 2017 și fără portare

De asemenea, o gamă variată de smartphone-uri vor fi disponibile la prețul de 1 leu fără portare de Black Friday la Telekom, împreună cu abonamentele de servicii mobile încheiate pe 2 ani, cum ar fi: LG K4 2017 împreună cu abonamentul Mobil 10, HTC Desire 650 cu Mobil 13 și Nokia 5 împreună cu Mobil 17.

Nelimitat cu 5 euro pe lună

Clienţii Telekom au acum la dispozitie mai multe oferte care pornesc de la 5 euro pe lună, prin campania #Netliberare:

INTERNET NELIMITAT 4G la toate abonamentele de servicii mobile, cu preţuri de la 5 euro pe lună (TVA inclus);
INTERNET pentru acasă, prin fibră optică, de la 5 Euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii;
INTERNET TV cu HBO, Cinemax şi HBO GO incluse pe întreaga perioadă contractuală, de la 5 Euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii.
Astfel, Telekom aduce clienţilor cea mai avantajoasă ofertă de pe piaţă, cu internet mobil 4G nelimitat, fără scăderea vitezei în funcţie de consumul de date, minute şi SMS-uri nelimitate, trafic de date şi minute în roaming în SEE, plus acces de pe mobil la servicii de video precum HBO, HBO GO, Cinemax sau Telekom Sport, totul începând de la 5 Euro/lună (TVA inclus). Ofertele sunt disponibile pentru toţi clienţii la achiziţionarea unui noi abonament sau la prelungire, preţurile cele mai avantajoase fiind pentru pachetele prin care clienţii deţin şi un serviciu fix Telekom. Ofertele sunt disponibile și pentru business-uri și antreprenori!

Mai mult, tot în această perioadă, clientii pot opta pentru pachetul prepaid Allview A5 Ready, la pretul de 259 lei, împreună cu o cartelă care oferă numeroase beneficii lunar, acordate pentru 6 luni: minute/ sms nelimitat în rețeaua Telekom Romania, 200 minute naționale/ internaționale în rețeaua fixă, 50 sms-uri naționale, 500 MB trafic de date și, în plus, nelimitat Whatsapp Messenger și MMS, fără credit suplimentar sau opțiune activă, pe toată perioada de valabilitate a cartelei. Așadar, puteți să profitați de promoțiile de Black Friday timp de 3 săptămâni.

Romaniatv.net