Actualitate

Tinere hărţuite și amenințate pe Facebook: „Poliția e în subordinea mea. Am și asasini plătiți, deci mare grijă cum vorbești”

Doua tinere au publicat pe paginile lor de Facebook mesaje în care sunt amenințaet și hărțuite de un individ pe care nu îl cunosc. Bărbatul se laudă că are Poliția în subordinea lui.
Două tinere din Sibiu au publicat pe paginile lor de Facebook conversații mn care sunt hărțuite și amenințate de un individ. Bărbatul le abordează pe fete, iar când aceastea erfuză să se întâlnească sau să stea de vorbă cu el, începe să le amenințe.

Mai mult, bărbatul care se prezintă sub pseudonimele „Radu Filip“, „Marius Ispas“ sau „Radu C. Felipe“ se laudă cu faptul că este intangibil și că polițiștii nu au ce să-i facă. Fetele l-au blocat pe individul care le hărțuia cu mesajnele pe Facebook, dar el și-a făcut conturi noi pentru a le spune fetelor ce urmează să le facă ca pedeapsă pentru refuzurile lor.

„Pentru că am spus „nu sunt interesată” ? Sfaturi, va rog?!”, a scris Natalia Găitan în dreptul imaginilor făcute publice.
„Pentru ca am spus “nu sunt interesata”.
Natalia Găitan a patit acelasi lucru cu acelasi baiat.
De ce nu pot sa fac ce vreau cu timpul meu liber?
De ce sunt obligata sa-l blochez de pe 4 conturi si tot sa nu scap de el?
De ce ma ameninta pentru ca nu sunt interesata?
De ce s-a ajuns atat de departe?
De ce trebuie sa stau eu speriata la lucru sau cand ies pe strada?
Ulterior i-a scris prietenului meu, l-a pus sa-i demonstreze ca noi chiar suntem impreuna.
Ce pot face eu in situatia asta? Sa merg la Politie?
Sa-mi chem prietenii sa-l calce in picioare? Nuuu, ca nu se face asa.
Dar eu astazi merg la lucru, el sustine ca va veni sa-mi aplice “pedeapsa” pentru ca sunt obraznica. Ma intreb ce va alege astazi, asasinii platiti, spadasinii sau pe cei de la Politie care sunt “in subordinea lui”?
Asa ca va intreb pe voi, cum scapam de obsedati?
Update: cei de la Interact Club Sebeș nu au legatura cu acest om.
Update 2: Am mers la Politie cu toate screenshot-urile si astept un raspuns”, a scris și Angelina Mădălina în dreptul imaginilor făcute publice.
Cum le amenința bărbatul pe Facebook pe cele două tinere
„Poți să îmi dai block pentru că eu pot să vin să avem o discuție și la tine la serviciu. Pot să vin chiar mâine. Nu încerca să fugi pentru că mie nu îmi plac oamenii care fug de mine. O să suporți consecințele, e foarte probabil să îți pierzi jobul, nu ești prima tipă pe care aș face-o să își piardă serviciul. (…) Obrăznicia asta o să te coste. Meriți tot ce e mai rău”, sunt doar o parte din amenințările pe care bărbatul le-a făcut.

Fata i-a dat block, dar au urmat amenințări din ce în ce mai grave, făcute de pe alte conturi. „Poliția e în subordinea mea. Am și asasini plătiți, deci mare grijă cum vorbești. Poliția mă cunoaște și nu face nimic”, i-a mai scris el Angelinei.

sursa