Scitech

Toti utilizatori sunt verificati, din cauza postarilor interzise

In ultima vreme s-au postat foarte multe lucruri interzise pe site-ul de socializare Facebook, de data aceasta politia va verifica toti utilizatori, in care vor fi pedepsiti pentru publicarea unor actiuni interzise, relateaza jurnalmm.ro.

Utilizatorii vor avea mari probleme in acest sens, din cauza unor distribuiri pe Facebook, genul filmuletelor care au fost surprinse in bordul de la masini, in care acestea sunt reguli incalcate impotriva legi, iar acest lucru se pedepseste.

Persoanele rebele care vor sa demostreze unora ce fac acestia pe drumurile publice in care circula tot felul de inconstienti care acestia actioneaza impotriva legi, isi pun viata in pericol fata de ceilelalti din trafic, postand anumite video-uri in care prezinta fapte foarte grave.

În mai multe filme publicate pe YouTube, „justiţiarii” apar trecând frecvent peste linia continuă, depăşind pe trecerile de pietoni şi accelerând, pe contrasens, în timp ce şoferii care veneau din faţă, regulamentar, dădeau „flash-uri”, disperaţi.