Sport

Transfer pentru titlu la FCSB! Gigi Becali se luptă cu granzii din Ungaria

FCSB încheie anul pe primul loc în Liga 1, iar Gigi Becali e gata să facă transferuri de top pentru a cuceri titlul. Un vârf de careu intenționează omul de afaceri să aducă, dorit inclusiv de echipele importante din Ungaria, MOL Vidi și Ferencvaros.

Dumitru Cardoso, vârful de la Gaz Metan Mediaș născut în Suedia, cu meciuri pentru tineretul Italiei, din tată brazilian și mamă româncă, este ținta lui Gigi Becali. Patronul FCSB a cerut referințe personale despre viața fotbalistului în vârstă de 29 de ani, informează Pro Sport.

Dumitru Cardoso ar putea reprezenta noul vârf de careu al FCSB-ului, după ce Adrian Petre, Sergiu Buș și Buziuc nu au reușit să se impună. Căpitanul de la Gaz Metan poate fi adus relativ ușor, pentru că intră în ultimele 6 luni de contract, dar va conta foarte mult și concurența maghiarilor, care ar putea oferi un salariu mai bun.

Dumitru Cardoso, primul jucător de culoare din istoria naționalei României?!

Dumitru Cardoso s-a aflat sub contract cu Napoli în 2010-2017, perioadă în care a fost împrumutat la mai multe cluburi, printre care: Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio și Nottingham Forest. De asemenea, de-a lungul carierei a mai jucat la Alcorcon, Gimnastic de Tarragona și Livorno.

Curtat de naționala de tineret a României în urmă cu un deceniu, Cardoso ar putea evolua la naționala de senori a lui Mirel Rădoi. Selecționerul a vorbit despre interesul față de acest jucător la începutul mandatului.

Ioan Mărginean și Cornel Dinu se numără printre oamenii din fotbal care l-au propus de curând la naționala mare pe Cardoso, care are cetățenie italiană și română. Dumitru Cardoso și-a exprimat deja dorința de a evolua pentru naționala României.

sursa