Actualitate

ULTIMA ORA! Atac terorist la Paris, 2 politisti sunt morti si alti doi raniti, sute de oamenii au intrat acum in panica!

Alerta maxima in Paris, un nou atentat s-a produs in urma cu o ora pe bulevardul Champs-Elysees, doi politisti au fost ucisi si alti doi raniti, in acest moment cetatenii straini sunt speriati de moarte, relateaza www.cancan.ro.

„Direcţia antiteroristă a Parchetului din Paris a fost sesizată în cazul atacului de pe Bulevardul Champs-Elysées, soldat cu moartea unui agent de poliţie”, au transmis autorităţile franceze, informează Mediafax, citând postul francez Europe 1.

O masina a teroristilor s-a oprit langa o masina a autoritatilor, iar un individ a tras cu arma in politisti, in urma focurilor de arma, un politist a murit pe loc.

Autorităţile franceze nu au stabilit dacă este un incident de drept comun sau un act terorist, iar un suspect este urmărit activ, au precizat sursele citate.

În Franţa este în vigoare starea de urgenţă în urma unei serii de atentate islamiste soldate în ultimii doi ani cu 238 de morţi.

Reuters relatează că s-au auzit mai multe focuri de armă într-o altă zonă aflată în apropiere de locul unde a avut loc primul incident.

UPDATE 23:00 Poliţia a închis o porţiune din bulevardul Champs Elysees.

Surse din poliţia franceză au dezvăluit că persoana care a deschis focul asupra poliţiştilor a fost ucisă. Autorităţile avertizează cetăţenii să evite zona Champs-Elysees.

Atacul armat a avut loc în zona celebrei braserii Fouquet’s, în faţa magazinului Yves.