Extern

ULTIMĂ ORĂ: Prezentator TV, găsit mort în baie!

Charlie Mott, în vârstă de 25 de ani, prezentatorul unui show de la televiziunea britanică BBC, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident stupid care s-a produs în baie.

Anunțul tragic al morții lui a fost făcut, în direct, la BBC, de către colega de platou.

Detalii din ancheta poliției s-au aflat acum. În ultima sa noapte în viață, tânărul petrecut toată noaptea cu prietenii săi, și a consumat cantități serioase de alcool.

Spre dimineață a fost găsit decedat, într-una din băile conacului din localitatea Chalfont St. Giles, unde avea loc petrecerea, o locație exclusivistă care valorează 2 milioane de lire sterline, potrivit cotidianului The Sun.

Se bănuiește a fi o sinucidere
El era decedat în baie, îmbrăcat, cu gâtul „încurcat” în furtunul de la duș.

Unul din prietenii săi, audiați de poliție, a declarat, potrivit surselor citate, că tânărul alterna stările de tristețe cu cele de bucurie, iar în acea noapte s-a ținut de glume și a râs mai mereu, dar la un moment dat s-a întristat și i-a spus că „se urăște”.

Cu aproximativ o oră înainte de a fi găsit, Charlie mi-a spus că se urăște pe sine, și cât de nefericit este” a declarat prietenul său anchetatorilor.

Știam că ia antidepresive și la petrecere a trecut de la bucurie la întristare, și invers, dar acest lucru era ceva obișnuit pentru Charlie” a mai declarat polițiștilor un alt amic.

Legiștii bănuiesc că a fost un accident
Legiștii nu sunt însă convinși că s-a sinucis și iau în calcul ipoteza unui accident.

Capul lui era într-o buclă a furtunului de duș, strâns din cauza greutății corpului. Nu cred că a fost un act intenționat.

Nu putem să mergem pe presupuneri vizavi de comportamentul anterior sau afecțiunile sale, trebuie să existe dovezi clare. Trebuie stabilit clar dacă a avut intenția să-și ia viața.

Este posibil ca pe fondul stării de ebrietate avansată, să se fi prins cu capul în furtunul de duș și nu a mai putut să se elibereze, murind sufocat” precizează raportul medico-legal.

sursa