Extern

Un angajat al Ambasadei României la Londra şi unul al Centralei MAE, depistaţi pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, luni, că un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE și un angajat al Ambasadei României la Londra au fost depistați pozitiv cu coronavirus.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu coronavirus în rândul angajaților din cadrul ambasadei României la Londra sau din cadrul Centralei MAE, correlate cu cele două cazuri.
„Atât în cazul misiunii României la Londra, cât și în cazul Centralei MAE, au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului”, precizează MAE.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat un nou bilanţ cu privire la pandemia de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore, 252 de pacienţi s-au vindecat de COVID-19. Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 43 de noi decese, dar şi 755 de noi cazuri de îmbolnăvire, în timp ce în secţiile de Anstezie şi Terapie Intensivă (ATI) sunt internaţi 506 pacienţi.

sursa