Politica

Valeriu Gheorghiță: Am fost onorat și pe deplin conștient de responsabilitatea care mi-a fost încredințată

Medicul Valeriu Gheorghiță a transmis sâmbătă, la împlinirea unui an de când a fost desemnat președinte al Comitetului naţional de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Valeriu Gheorghiţă, mulțumiri lui Klaus Iohannis la un an de când coordonează campania de vaccinare
Azi se împlinește un an de la desemnarea mea în calitate de Președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19! Am fost onorat și pe deplin conștient de responsabilitatea care mi-a fost încredințată”, a scris sâmbătă, Valeriu Gheorghiță, pe pagina de Facebook RoVaccinare.

Acum, după atâta timp, m-am întrebat cu onestitate, dacă aș putea da timpul înapoi, oare aș mai accepta această responsabilitate enormă? Răspunsul a fost fără ezitare DA, deși nu este deloc ușor… ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, și anume: „Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic și fii un nimic” – Aristotel; „Când obosești, învață să te odihnești, nu să renunți” – Banksy”.

Medicul le-a mulțumit apoi familiei, „care încă mă mai sprijină”, colegilor săi „și nu în ultimul rând, îi mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis pentru încrederea și suținerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare”.

Klaus Iohannis a anunţat pe 17 noiembrie 2020 că Valeriu Gheorghiţă, medic la Spitalul Militar Central, va fi coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional.

sursa