Showbiz

Vedeta, la un pas de moarte! ”Nu am putut respira”

Vedeta a ținut ascunse mai multe probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungului timpui, mărturisindu-le abia după patru ani. Recent, Brigitte a fost infectată și cu coronavirus.
Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Aceasta a fost infectată cu COVID și a avut mai multe reacții adverse. Vedeta își ține probleme personale departe de public și a recunoscut abia acum mai multe probleme medicale pe care le-a avut în urmă cu patru ani.

Vedeta are o poveste de viață impresionantă, iar părțile negative a știut să le țină ascunse. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Brigitte Pastramă nu s-a ascuns și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut. În urmă cu patru ani, vedeta a fost diagnosticată cu embolie pulmonară și avut trei tumori.
”Când am ajuns la Timișoara, în prima noapte era să mor. Am avut deficiență respiratorie. Nu am mai putut respira. M-am trezit dintr-un vis în care mă sufocau niște perne. A doua zi s-a întâmplat la fel, când eram la piață și în momentul în care mă deplasam spre Sara m-am sufocat și era să mor. Nu mai intra aer la mine în plămâni. Am luat niște medicamente. Abia după jumătate de oră am trecut foarte greu de senzațiile acelea. Am vorbit cu sora mea care m-a îndreptat spre un pneumolog. Erau simptome de astm bronșic. Dar la mai multe analize nu aveam astm. Am plecat a doua zi în București și am fost îndrumată să fac mai multe analize. În urmă cu 4 ani de zile am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. Am avut mai multe probleme. Apoi am avut 3 tumori, un lanț tumoral lângă plămâni, exact sub pectorali. CT-ul a ieșit bine, am făcut mai multe analize pentru alergii”, a spus Brigitte Pastramă

Sursa